יצירה טעימה לט"ו בשבט – אנשי תות

רגיל

IMG_0218

אנשי תות –  יצירה בתותים ותפוחים

 

תותים גדולים, שטופים ומיובשים ללא עלים

תפוח גדול

שתיים שלוש קוביות שוקולד מריר בקערית קטנה המיועדת לשימוש במיקרוגל

קערית עם מיץ לימון

לבבות צבעוניים לקישוט עוגה
קרש חיתוך

סכין

כפית פריזאית

מסננת

קיסם קטום

 

מה עושים?

  1. חצו את התפוח לשניים בעזרת סכין.
  2. הוציאו כדורי תפוח משני חצאיו בעזרת כפית פריזאית, והניחו אותם בקערית עם הלימון על מנת שלא ישחירו. כשתסיימו להוציא את הכדורים מליבת התפוח ולהטביל אותם במיץ הלימון, סננו וייבשו אותם קלות בעזרת נייר מגבת.

IMG_0104

  1. הוציאו מהתותים כדורים בעזרת כפית פריזאית, עשו זאת במרכזו של החלק הרחב של התות.
  1. בכל כדור תפוח נעצו לב צבעוני – החלק הרחב של הלב ננעץ פנימה, כך שבחוץ נותר החוד, כמו מקור קטן.
  1. המסו את קוביות השוקולד במיקרו גל, בערך 30 שניות. אם לא כל השוקולד נמס, החזירו אותו ל-30 שניות נוספות.
  2. ציירו עיניים משוקולד מעל המקור שיצרתם מהלב הצבעוני, בעזרת קיסם קטום.

IMG_0136

  1. את הראשים הקטנים מכדורי התפוח הכניסו בעדינות למגרעת שנוצרה בתותים, כך שהחלק הרחב של התות כלפי מטה, והשפיץ למעלה, כמו מצנפת.

IMG_0138

זהו!

IMG_0223

ט"ו בשבט שמח!

תהנו!

אהבתם? אפשר ללחוץ על "אהבתי" בתחתית הרשומה, או לרשום תגובה, 🙂 תודה!

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s