עלים משוקולד – (לא בדיוק) יצירה לט"ו בשבט

רגיל

לא הייתי עובדת עם עלים לא מזוהים, אבל מי שנתקל בספר של אביבית ג'וטי ברקוביץ בודן "הטעם שבטבע" יגלה שיש לא מעט עלים ניתן לכרסם ממש כמו עז ולהשאר בחיים (מומלץ לחובבי הליקוט).

נתחיל בסרטון:

הסרטון של מרתה סטיוארט מוצלח יותר, How to Make Chocolate Leaves:

 
תהנו!
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s