קוביות שוקולד ממולאות בסוכריות קופצות – יצירה פשוטה וכייפית במטבח עם ילדים

רגיל

להתחלת שבוע מתוק…. 🙂

IMG_7739

מגדני שוקולד ממולאים בסוכריות קופצות

אוהבים שוקולד? גם אני! אוהבים זיקוקים ודברים מתפצפצים? גם אני!!! לכבוד אהבתנו המשותפת, נכין היום מגדני שוקולד, מפתיעים, מקפצים ומקפיצים, ובעיקר גורמים להמון צחקוקים! סקרנים לדעת איך? אז בואו נצא לדרך…

 

מה צריך?

תבנית סיליקון לשוקולד (גמישה עם שקערוריות בצורות שונות, אני השתמשתי בתבנית קוביות לגו)

שוקולד שאתם אוהבים (מריר, חלב או אולי לבן)

סוכריות קופצות

קערה

כפית

סכין מריחה

 

מה עושים?

קודם כל, תפסיקו לנשנש מהשוקולד! ומספיק לבדוק אם הסוכריות עובדות! הן עובדות! לא ישאר לכם עם מה להכין את המגדנים.

 

  1. המיסו שוקולד במיקרוגל או בשיטת בן מארי (סיר קטן שקוע בסיר גדול שבו מים רותחים).
  2. מרחו שכבה דקה של שוקולד מומס שתכסה את כל הדפנות, השקערוריות ותחתיותיהן.

  3. הכניסו את התבנית למקרר לחצי שעה בערך, ודאו שהשוקולד נקרש והוציאו להמשך העבודה.
  4. IMG_7674פזרו על השוקולד הקרוש כמות נאה של סוכריות קופצות. השתדלו לעבוד בידיים נקיות וחפות מרטיבות, אחרת הן תתפצפצנה לכם בטרם עת, וחבל!
  5. מזגו על הסוכריות שוקולד עד למילוי השקערוריות, והעבירו סכין ליצירת קומה אחידה לכולן.
  6. החזירו למקרר לשעה נוספת, ודאו שהשוקולד נקרש, ונתקו בעדינות את המגדנים מהתבנית.

תהנו (בטוח…!)

IMG_7723

מה אם….?

מה אם אין לי סוכריות קופצות? באסה אמיתית, אבל למה שלא תנסו לכתוש פירורי ביסקוויט, או כל דבר אחר שרוחכם ההרפתקנית חפצה, ולמלא את השוקולד? אם עליתם על משהו מעניין (למשל, שוקולד ממולא בשוקולד מסוג אחר), אשמח אם תספרו לי. בהצלחה!

אהבתם? אתם יכולים להשאיר תגובה, או פשוט לסמן בכוכב שלמטה :). לא יודעת מה אתכם, אבל אותי זה ישמח 🙂

 

 

 

 

מודעות פרסומת

»

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s