ראשי תפוח מתכווצים – יצירה בתפוח

רגיל

לא בקטע קריפי, או דוחה. פשוט, כשמכינים עבודה יפה, מתקבל פרצוף זקן שבע ימים ושנים.

אגב מי שרוצה יכול לנסות לכווץ גילוף תפוח אדמה בתוך מלח גס, כעבור זמן מה, הלחות יוצאת ממנו, ונשארת חתיכה יבשה מוקטנת מהמקור. ניסוי מעניין.

ראשי תפוחים מכווצים – איך? ככה בדיוק!

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s