הכנת עמילן מתפוחי אדמה ממש ליצירת מיסטוק

רגיל

את ה"מיסטוק" (Oobleck) של ד"ר סוס על התנהגותו המוזרה של החומר המכונה זורם "לא ניוטוני" (מתנהג כמוצק במצבים מסוימים וכנוזל באחרים), מכירים רבים כעמילן תירס (קורנפלור) ומים. אכן תופעה מרתקת. כעת, לפניכם סרטון, המציג את אותה התופעה  בעמילן תפוחי אדמה, ולא רק זאת, הסרטון מדגים כיצד להכין את העמילן מתפוחי אדמה ממש למן ההתחלה.

דבר נוסף, השימוש במי טוניק, גם הוא מככב לא אחת כחומר התורם לזוהר בחשיכה, אבל לשם כך תזדקקו למנורת אולטרה סגולה.

תהנו!

בקרוב אתחיל להעלות רשומות לפסח.

מודעות פרסומת

סגור לתגובות.