לבבות סנדויץ-טוסט אבוקדו – במטבח עם ילדים

רגיל

סנדוויץ טוסט אבוקדו

פשוט מאוד, ולדעתנו גם טעים 🙂 . מניסיון שלי, בן 10 יכול להכין הכל לבד בעצמו. מן הסתם לא נסעתם לתור את הגליל, בדיוק בזמן ארוחת הערב ואתם בסביבה להשגיח 🙂 .

מה צריך?

קורצן עוגיות בינוני/גדול  (אופציונאלי. יצא לכם טעים גם בלי צורות חמודות).

פרוסות לחם- עדיף מכיכר גדולה ומרובעת

אבוקדו- השתמשנו בזן אטינגר

תיבול:

לימון, מלח, פלפל שחור גרוס

תוספות:

את כל התוספות יש לחתוך דק דק, שיספיקו להתרכך באפיה הקצרה. אנחנו קצצנו בצל סגול דק-דק, פרוסות עגבניה, רצועות פלפל אדום, רצועות שומר.

מה עושים?

קורצים מהלחם צורות.

מועכים את האבוקדו יחד עם הלימון המלח והפלפל השחור (אותם אתם מוסיפים לפי טעמכם האישי).

מורחים ממרח האבוקדו על הלחם, מוסיפים את הירקות החתוכים כשהעגבניה מונחת אחרונה. סוגרים את הסנדוויץ. ומכניסים לטוסטר על 200 מעלות. כשהסנדוויץ מתחיל להשחים, מוצאים.

כמובן שכל התוספות אופציונאליות.

תהנו ובתאבון!

Advertisements

»

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s