גלידת מנגו ביתית עם ילדים

רגיל

גלידת מנגו

לפניכם גלידת מנגו ביתית קלה מאוד להכנה. את הגלידה שלנו הכנו משני מנגו בשלים, חצי כוס לימון סחוט, חצי כוס סוכר ומיכל שמנת להקצפה.

איך, כמה ולמה:

קיימים מתכונים שונים, אנחנו בחרנו לא להסתבך. למי שמעוניין קיימים שדרוגים רבים הכוללים חלב קוקוס, וניל, תרכיז חלב ממותק, ולא מעט סרטוני הסבר ברשת.

גלידת מנגו – מתכון. אם המנגו מספיק רך, ניתן להפוך אותו למחית בעזרת ממחה ידני, וכך העבודה בטוחה יותר עם ילדים, ישארו מעט חתיכות פרי שלמות, אבל זה ממש לא נורא.

תהנו!

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s