עוגיות גפרורים – עם ילדים במטבח

רגיל

רעיון פשוט וחמוד מאוד,  עוגיות בצק פריך בצורת גפרורים. לא נראה לי שיש צורך בהסברים, לכן בקצרה: קחו את המתכון החביב עליכם לבצק פריך. חותכים את הבצק לרצועות דקיקות. קחו בחשבון שבאפיה העוגיות מתרחבות מעט. לאחר האפיה והקירור טובלים את קצה העוגיה בשוקולד מומס, כעבור זמן מה השוקולד נקרש, והרי לכם גפרור. וזהו. פשוט וכיף!

IMG_2843

העוגיות הללו,רזות וצנומות ככל שתהינה, נחטפות ונעלמות מהר מאוד.

Natalia מהבלוג IFEEL COOK  הלכה עם העוגיות הנחמדות הללו עד הסוף, ראו כמה יפות הן יצאו לה בקופסה:

תודה ל Natalia על התמונה. אגב, אם תציצו בבלוג שלה , תראו כי היא הכנה  גפרורים מבצק כהה ובצק בהיר. חמוד!

והנה חולצה מצחיקה בעינייני אש.

תהנו!

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s