גלידה משלג – פעילות עם ילדים ליום מושלג

רגיל

אז השקע החליט להשתקע עוד מעט באיזורינו, אם אתם מאלה שזכו  לפתיתי שלג, תוכלו להכין את הגלידה הבאה: גלידה משלג נקי שמוסיפים לה טעמים. אם עובדים בזהירות, היא נשארת אורירית.

גלידה מפתיתי שלג

גלידה מפתיתי שלג

על בסיס השלג הכנו גלידה במגוון טעמים (אחד מהם הוא לימון שיצא עדין וטוב, אגב, ולא נכנס לתמונה): גלידה בטעם שוקו, בטעם תפוז ובטעם ענבים.

לגלידת השלג הוספנו אבקת שוקו ומעט חלב, מערבבים ממש קלות, כדי לא להרוס את המרקם העדין של השלג. לתפוז הוספנו מיץ תפוזים סחוט ומעט חלב, ולענבים מיץ ענבים של "קדם" (יש לו טעם של טרופית רק בלי כל הנזקים הנילווים 🙂 ) ומעט חלב, לגלידת הלימון סחטנו לימון טרי והוספנו חלב ומעט אבקת סוכר. יש שמכינים את הגרסה הכי בסיסית רק עם חלב, סוכר ותמצית וניל.

זהו, פשוט, קל וכייפי,

IMG_0636-002

נ.ב

שימו לב שאתם אוספים שלג נקי בלבד, בדרך כלל השכבות העליונות והטריות. דבר נוסף, אם אתם נמנעים מחלב או מנועים ממנו, תמיד אפשר רק שלג ומיץ, יוצא קצת כמו ברד :)!

תהנו!

מודעות פרסומת

»

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s