חמאת תות (חמאה עם תותים)

רגיל

התותים לא איתנו כאן לעוד הרבה זמן, את הזמן שנותר כדאי לנצל, ומה הפעם? חמאת תות. לחובבי החמאה והקונפיטורה על הלחם, עכשיו יחסך לכם זמן, פשוט בה בשעה שתמרחו את החמאה, התות כבר יהיה בתוכה.

התותים שלנו

 

אפשר עם תותים טריים, אפשר עם קפואים… זכרו: סטיק חמאה הוא בערך 113 ג'. הוספת הסוכר היא אופציונאלית, תלוי בטעם, אבל אם מוסיפים הקפידו שזו אבקת סוכר.

בחרתי בסרטון הזה כי ההדרכה ברורה מאוד. מצא חן בעיני גם הרעיון שלה להקפיא חמאה בתוך תבניות עם צורות, ואז להגישן , כמובן יש להפשירן  מעט לפני ההגשה.

מתכונים נוספים תוכלו למצוא:

מרתה סטיוארט ( תותים טריים)

Phoo-d מוגש בליווי חלה.

תהנו!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s