עוגת ביסקוויטים ושמנת לשבועות

רגיל

אז אצלנו בבית קוראים לעוגה הזו "מתילדה", על שום מה ולמה, אין לי מושג. אנחנו משתמשים בארבעה חומרים בלבד: ביסקוויטים, פודינג וניל (אפשר גם  פודינג  שוקו), חלב ושמנת מתוקה להקצפה. מקציפים את השמנת יחד עם הפודינג והחלב, ביחס של קופסת שמנת, פודינג אחד ובערך 180 מ"מ. מכינים  שכבות של בסיקוויטים בינהם הבלילה הזו. למעלה מפזרים עם מסננת בסקווטים כתושים (אופציונאלי). במקרה הזה לא צריך להוציא אותה מהתבנית ולכן גם לא להקפיא. דרך נוספת, עדין עם אותם חומרים, היא כמו הדרך של קרין גורן, למלא תבנית אינגלישקייק בשמנת שהוקצפה עם הפודינג, ואז להעמיד בשורות ביסקווטים. אנחנו משתמשים בשני צבעים של בסקוויטים, ככה הבן שלי טוען היא יותר "זבריתית". זו אחלה עוגה, וילדים ממש קטנים יכולים להיות שותפים בהכנתה.

למעונינים במתכון יותר מורכב המערב גם גבינה וסוכר, קבלו את קרין גורן. והנה גם הסרטון, שלצערי לא באיכות טובה:

תהנו!

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s