שרשרת פירות מיובשים- יצירה לטו בשבט

רגיל
מחרוזת פרוסות תפוז מיובשות

מחרוזת פרוסות תפוז מיובשות The Magic onions

בדיוק עכשיו העונה, כשפירות ההדר מציפים את השווקים, אם נשארו לכם כמה שלא נאכלו בזמן אבל עוד לא ממש נרקבו, בדיוק בשבילכם הרשומה הבאה.

מאחר וטרם יצא לי לפגוש בית בו מייבש מזון, אתאר לכם את אופן ההכנה כפי שהוא נעשה בתנור. פורסים פירות שונים לפרוסות דקות,  אותן מושחים במיץ לימון. את הפרוסות המשוחות מניחים על נייר אפיה בשכבה אחת ומכניסים לתנור בחום נמוך- בערך 90 מעלות צלזיוס.

כאן תוכלו למצוא הדרכה מפורטת לייבוש הפירות, הם ממליצים על  תפוחים, אגסים, תפוזים אשכוליות לימונים וליים.

עוד עצות מועילות תוכלו לקבל כאן.

עכשיו, כשבידיכם לא מעט פרוסות מיובשות – מה עושים איתן?

מנקבים בהן נקב קטן, ומשחילים  אותן על חוט. אפשר לתלות פרוסות בודדות, אפשר ליצור מחרוזת. עוד על איך, כמה ולמה תוכלו לקרוא בבלוג  The Magic Onions,  משם לקוחה גם התמונה הבאה:

מחרוזת פרוסות פירות מיובשים

מחרוזת פרוסות תפוזים ותפוחים The Magic Onions

דוגמאות נוספות לפירות תלויים תוכלו למצוא ב Red bird crafts.

ותודה לדוני  מה The Magic Onions  על הרשות להתשמש בתמונות שלה 🙂 Thank you Donni.

ונסיים בשיר :)- שי מן הפרדס , תהנו:

מודעות פרסומת

סגור לתגובות.